0545 482 221 contact@wim-nijhuis.nl
Deur op maat gemaakt voor verbouwing

Ramen, deuren én trappen

Elk gebouw is anders. Vooral bij oudere gebouwen (zoals boerderijen en monumenten) komt het vaak voor dat deuren en ramen met standaardmaten niet passen. Of misschien wilt u geen standaard deur, venster of trap. Om deze reden maakt bouwbedrijf W. Nijhuis handmatig deuren, ramen, vensters en trappen op ieder gewenst formaat. Het hout / de materialen komen van een aantal vaste leveranciers die een constante kwaliteit en een stipte levering van materialen garanderen.

Register Kennis&Kunde Monumentenwacht

Wij zijn is opgenomen in het register Kennis&Kunde van Monumentenwacht Gelderland. Diverse inspecties hebben uitgewezen dat ons werk voldoet aan alle kwaliteitseisen. We zijn dan ook trots op deze vermelding. Daarnaast hebben wij diverse certificaten van het Nationaal Restauratiecentrum waar het gaat om gebintcontructies, trapppen, etc.

Ramen en deuren op maat, voorbeeld deur met glas voor renovatie, verbouw en monument

Ambachtelijk, op maat

Het begint met een advies op maat. Want vanuit onze ervaring weten we welke mogelijkheden er zijn. Met de ervaring van alle voor- en nadelen erbij leidt dat tot weloverwogen advies. Keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag.

Wij maken nog dagelijks ramen, deuren en trappen met de hand in onze werkplaats. Die ervaring zorgt voor ambachtelijke producten van hoge kwaliteit. En voor beste oplossing in elke situatie

 

Kies ook voor de beste oplossing

Dagelijks in de werkplaats om handmatig deuren, ramen en trappen te maken. Maak gebruik van onze ruime ervaring voor de perfect oplossing