0545 482 221 contact@wim-nijhuis.nl

Onze kwaliteit

 Bouwen met 40 jaar ervaring. Kennis van de nieuwste methoden. Aandacht voor het ambacht. Respect voor de omgeving en trots op tevreden klanten én het gemaakte werk. Dat is Bouwbedrijf W. Nijhuis.

100% tevreden klanten

Bouwbedrijf W. Nijhuis levert vakwerk af. De bouwvakkers zijn trots op hun beroep en dat is te zien in het werk. En een tevreden klant is de beste waardering die ze kunnen krijgen. De eigenaren zijn veel zelf aanwezig op de bouwplaats. Daardoor worden problemen voorkomen en zijn kleine aanpassingen snel gedaan zijn. Kortom: vakmanschap en regelmatige controle leiden tot 100% tevreden klanten.

Aandacht voor de omgeving

Minder onderhoud en een langere levensduur betekenen minder belasting voor de omgeving en lagere kosten voor onze klanten. Daardoor is gebruik van materialen met een hoge isolatiewaarde en een actief beleid voor het scheiden en hergebruiken van afval al jarenlang normaal.

Verantwoord met FSC®-keur

Bouwbedrijf W. Nijhuis is dan ook erg trots op haar FSC®-certificering. FSC® (Forest Stewardship Council®), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert via standaarden voor bosbeheer. Het licentienummer van het FSC®-keurmerk voor bouwbedrijf Wim Nijhuis is FSC-C016391. Dit betekent dat bij ieder project FSC®-gecertificeerd hout kan worden gebruikt en dat ook het overige hout op verantwoorde wijze is gekapt. Vraag naar onze FSC-gecertificeerde producten.

Erkend specialist in restauratie

Diploma’s in restauratie en houtbewerking

Voor u op maat gemaakt

Met bovenstaande diploma’s maakt Bouwbedrijf W. Nijhuis onder andere trappen, deuren, ramen en houtconstructies op maat om te plaatsen in bestaande boerderijen, schuren en bedrijfspanden. Trappen in moderne of juist oude stijl. In verschillende houtsoorten, inclusief hardhout. De trappen worden op maat gemaakt en ter plekke ingebouwd en natuurlijk afgewerkt.

Geen omkijken meer… of juist doen

Bouwbedrijf W. Nijhuis kan een all in concept leveren waarbij het hele project kant en klaar wordt opgeleverd. Het project wordt opgeleverd inclusief schilderwerk, stoffering, afwerking, etc. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt er echter ook voor kiezen juist zoveel mogelijk zelf te regelen. Een van eigenaren is vrijwel dagelijks op bouwplaats te vinden, zodat snel zaken kunnen worden afgestemd.

100% kwaliteit, 100% tevredenheid

Maak een afspraak. Leer de vakspecialisten kennen. En maak kennis met ons stappenplan naar kwaliteit, tevredenheid én een persoonlijke aanpak

trap en houten balklaag kwaliteit